Waarschuwing! Smeer GEEN Huidcrème / anti-agingcrème totdat je dit wetenschappelijke rapport over het verstevigen en verjongen van je HUID hebt gelezen

Download GRATIS de 18 Beautyfoods & Nutraceuticals die de huid voeden, verstevigen en verjongen

77 wetenschappelijke studies tonen aan dat het verouderingsproces van de huid van binnenuit kan worden vertraagd

Download dit gratis e-book

In dit gratis informatie e-book ontdek je:

1. De Collageenstarters
2. De beste Anti-aging Nutraceuticals
3. De antioxidanten (Beautyfoods van Moeder Aarde)
4. De Hormoonregelaars
5. De Darmfloraboosters

Tevens ontdek je:

Download nu gratis het e-book.

Over de auteur

Mijn naam is Jesse van der Velde. Ik ben Gezondheidscoach en auteur van de bestsellers “Voor Altijd Jong” (2012), “Superfoodrecepten” (2013) en “Je Beste Lijf Ooit” (2015). Van deze laatste zijn meer dan 30.000 exemplaren verkocht.

Ik ben vader van twee kinderen, al 15 jaar bij mijn vrouw Marjolijn (die dierenarts is) en volg al sinds mijn 18e mijn passie om mensen te helpen met hun gezondheid.

In 2006 begon ik als Personal Trainer, bijna 15 jaar geleden. Sinds die tijd heb ik letterlijk duizenden cliënten begeleid in het bereiken van meer energie, een beter immuunsysteem, een slanker lichaam en een mooiere huid. Maandelijks lezen meer dan 500.000 mensen mijn blog, of bekijken één van mijn video’s.

Download GRATIS de 18 Beautyfoods & Nutraceuticals die de huid voeden, verstevigen en verjongen – 77 wetenschappelijke studies tonen aan dat het verouderingsproces van de huid van binnenuit kan worden vertraagd

Onze Belofte

Bij Superfoodies.nl scoren we gemiddeld een 8.8 over meer dan 5392 beoordelingen. Voor een reden. Wij houden van onze klanten.97% van onze klanten beveelt ons aan.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord:

Bellen +31 (0) 20 700 98 57
Whatsapp +31 (0) 6 2790 5385

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 09:00 – 18:00
Email info@superfoodies.nl