Berry choco truffles

Ingrediënten: (14 stuks)

75g kokosrasp
135g havermeel
klein handje frambozen
2 el ahornsiroop
100g pure chocolade
1 tl kokosolie
Daily Love

Instructies:
1. Meng de kokosrasp en havermeel in een kom.
2. Prak de frambozen met de achterkant van een vork fijn. Voeg samen met de ahornsiroop toe aan het kokos-havermeelmengsel. Meng goed.
3. Rol balletjes van het mengsel en leg ze een uur in de diepvriezer om op te stijven.
4. Smelt de chocolade, samen met de kokosolie, au-bain-marie. Dompel de balletjes uit de diepvriezer volledig onder in de gesmolten chocolade. Leg de balletjes op een met bakpapier bekleed bord en zet een uur terug in de diepvriezer.
5. Je kunt de truffels zo serveren, of nog even door wat Daily Love of cacaopoeder rollen.

Dit is een recept uit het boek Toetjes – 70 vegan health-food taarten, snacks en chocola