Banana Protein Waffles

Ingrediënten: (voor 8 kleine wafels)

150 g havermout
1 rijpe banaan (~90g zonder schil)
2 el (20g) hennepzaad
1 schep (30g) Upgraded Protein Banaanpoeder
½ tl bakpoeder
360 ml water
Kokosolie voor het invetten van het wafelijzer

Instructies:
1. Doe alle ingrediënten in een blender en mix ongeveer 60 seconden of tot een gladde massa.
2. Verwarm het wafelijzer voor en vet het goed in met kokosolie.
3. Bak 8 kleine wafels goudbruin (de exacte tijd hangt af van de kracht van je wafelijzer). Het is makkelijker als de wafels klein genoeg zijn om elkaar niet aan te raken, op deze manier heb je geen problemen met het verwijderen van de gebakken wafels uit het wafelijzer.
4. Verwijder de wafels met een vork en plaats ze op een koelrek of serveer direct.
5. Je kunt overgebleven wafels in de koelkast bewaren en ze voor het serveren opwarmen in een broodrooster.