Advertorial

Gezondheids Magazine NL

3 tekenen dat je lichaam schreeuwt om extra essentiële voedingsstoffen voor meer energie & een betere darmgezondheid.

3 tekenen dat je lichaam schreeuwt om extra essentiële voedingsstoffen voor meer energie & een betere darmgezondheid.

1 wetenschappelijke studie geeft de doorbraak

Veel vrouwen beseffen niet dat ze dagelijks te weinig voedingsstoffen binnenkrijgen, wat leidt tot een gebrek aan energie en darmproblemen. Hier zijn drie tekenen dat je lichaam meer essentiële voedingsstoffen nodig heeft:

Symptoom 1: Je voelt je vaak moe en futloos

Een van de meest voorkomende tekenen van een tekort aan voedingsstoffen is chronische vermoeidheid. Zonder de juiste voedingsstoffen heeft je lichaam niet de brandstof die het nodig heeft om de dag door te komen, wat leidt tot constante vermoeidheid.

Vitamine B12 is het geheim achter onze natuurlijke energie en focus. Maar wist je dat 30% van de Nederlanders een tekort heeft?

Symptoom 2: Je hebt last van een opgeblazen gevoel.

Dit komt vaak door een verstoorde darmflora. Normaal gesproken is er een balans tussen goede en slechte bacteriën in je darmen. De goede bacteriën helpen voedsel te verteren en houden de slechte bacteriën in toom.

Dat evenwicht kan verstoord raken. Bijvoorbeeld door slechte voeding, antibiotica, stress of ziekte. Als deze bacteriën uit balans zijn, kan dit leiden tot meer gasproductie en een opgeblazen gevoel. Dat niet alleen, je darmen hebben directe invloed op je gewicht, je slaap en je mentale gezondheid.

Symptoom 3: Je hebt moeite om je te concentreren

De hoeveelheid essentiële voedingsstoffen die je binnenkrijgt, heeft directe invloed op je concentratie vermogen. Je hersenen hebben specifieke vitamines en mineralen nodig om optimaal te functioneren en je scherp en gefocust te houden.

Herken jij een of meer van deze symptomen?

Je bent niet alleen en is niet jouw schuld.

Drukke schema’s, gebrek aan inspiratie en de hoge kosten van gezonde voeding zijn allemaal redenen waarom we niet genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen. 98% van de Nederlanders eet niet genoeg groenten en fruit!

Ik geef eerlijk toe.. ik had alle 3 de symptomen om precies dezelfde reden.

Gelukkig ontdekte ik een alles-in-één oplossing

Een vriendin van mij is een diëtist en yogalerares. Het viel mij altijd al op hoe zij altijd energie heeft, altijd achter haar doelen aangaat en nooit klaagde over een opgeblazen gevoel.

Toen ik haar over m’n problemen vertelde zei ze dat het extreem belangrijk is om genoeg essentiële voedingsstoffen EN probiotica binnen te krijgen voor meer energie en een betere darmgezondheid. Ze wees vervolgens naar een pot op de plank boven haar keuken.

Ik liep er naar toe, pakte het op en las wat er op de verpakking stond.

“Green Juice”

M’n vriendin legde het uit:

“Green Juice is een blend van 30 groenten, fruit, superfoods en probiotica die je in 60 seconden een groot deel van je dagelijkse voedingsstoffen geeft. Ik gebruik dit al 2 jaar en ik heb hierdoor nooit een tekort aan energie, of darmproblemen”

Zonder verder vragen te stellen zocht ik Green Juice meteen op. Als m’n vriendin zegt dat dit haar al 2 jaar helpt.. dan moest ik het ook proberen.

Via de website bestelde ik een pot voor maar €0,79 per dag… goede deal vond ik.

Ik gebruik het nu 3 maanden en ik wilde de voordelen die ik heb gemerkt meteen delen:

De hele dag focus en energie, zonder crash: Sinds ik Green Juice gebruik, merk ik echt een groot verschil in mijn energie en focus. Dankzij de hoge dosis van de “energie vitamine” B12 voel ik me de hele dag energiek en scherp, zonder de vervelende crash die ik altijd kreeg van koffie. Ik hoor niet meer bij de 30% van Nederland die een tekort aan B12 heeft.

Een gezonde darmflora: Green Juice heeft ook mijn darmgezondheid enorm verbeterd. Het zit boordevol 8-stammen probiotica die essentieel zijn voor een gezonde darmflora. Ik heb bijna geen last meer van een opgeblazen gevoel en de gasvorming is ook verdwenen. Wat ik niet had verwacht is dat m’n broeken nu te groot zijn!

Ik kon het niet laten om er achter te komen waarom die probiotica nou eigenlijk werkt. Schrik niet van de lastige woorden die ze gebruiken, ik leg je zo uit wat het allemaal betekent. Dit is een interessante wetenschappelijke studie die ik heb kunnen vinden:

De studie onderzocht dus of probiotica effect kan hebben op mensen die last hebben van bloating (een opgeblazen gevoel).

De conclusie?

Ik stuurde dit door naar m’n vriendin (de diëtist) om te vragen wat dit precies inhoudt. Dit is wat ze zei:

“Tweemaal daags de probiotica L-NCFM en B-LBi07 innemen kan helpen om een opgeblazen gevoel te verminderen. Dit bewijst dus dat de juiste darmbacteriën een groot verschil kunnen maken in hoe je je voelt.

Green Juice bevat deze probiotica, waardoor het een goede keuze is voor iedereen die een opgeblazen gevoel wil verminderen en de gezondheid van de darmen wil verbeteren.”

Weet je nog dat ik eerder uitlegde hoe te veel slechte bacteriën kunnen zorgen voor een opgeblazen gevoel? Met probiotica zorg je er dus voor dat er weer een juiste balans is tussen goede en slechte bacteriën in je darmen.

Hierdoor kunnen de slechte bacteriën veel minder gas produceren.

Ik hoop dat ik het zo goed heb uitgelegd! Dit zijn nog meer voordelen die ik heb gemerkt:

Snel en makkelijk te maken: Wat ik ook fijn vind, is hoe snel en makkelijk Green Juice te maken is. In slechts 60 seconden mix ik het met water, sap of een smoothie. Dit is echt een uitkomst voor mijn drukke ochtenden en strakke schema’s. Het geeft me een voedzame boost zonder dat het veel tijd kost.

Alles-in-één mix: Green Juice heeft zoveel van mijn andere supplementen vervangen. Het is mijn multivitamine, darm supplement en koffie in één. Met 30 biologische ingrediënten weet ik zeker dat ik consistente energie heb, een gezonde darmflora heb en mijn dagelijkse dosis voedingsstoffen binnenkrijg. En dat voor maar €0.79 per dag! Het is echt een investering in mijn gezondheid die zich dubbel en dwars terugbetaalt.

Volgens mij ben ik niet de enige die fan is…

Als je op de website kijkt zie je honderden positieve reviews en ik las laatst dat al meer dan 100.000 vrouwen zijn overgestapt op Green Juice. Ik begrijp wel waarom, want het verschil is zo duidelijk te merken.

Ik heb deze review op de website gevonden:

Nathalie Kemna
Influencer en yogalerares

“Ik heb geen opgeblazen gevoel of buikpijn en voel mij fit en energiek! Nadat ik iedere ochtend mijn dag ben gestart met Green Juice merk ik dat ik lekkerder in mijn vel zit. Ik slaap ook beter. Ik raad absoluut Green Juice aan, niet alleen voor de resultaten, maar ook om je lichaam in balans te krijgen met de voedingsstoffen die het nodig heeft.”

Als je het tot #6 hebt gehaald, ben je duidelijk serieus bezig met een gezondere levensstijl...

De laatste keer dat ik op de website keek kreeg ik allemaal gratis boeken (super handig en interessant!) en gratis verzending. Dit was precies wat ik kreeg;

Green Juice

€79.00

Ik weet niet of die deal nog steeds beschikbaar is..

Dus klik op deze link..

Of op de knop hieronder: