Ingrediënten: (6 pannenkoeken = 1 portie)
50 g kikkererwtenmeel
½ schep (20g) Upgraded Protein Banaan-poeder
1 el kokosmeel
½ tl wijnsteenbakpoeder
20 g (1 volle eetlepel) plantaardige yoghurt
120 ml ongezoete amandel- of kokosmelk
1 el ahornsiroop
(optioneel) voor topping: 2 tl notenboter, handvol bessen, geraspte kokos
Instructies:
1. Meng in een grote mengkom de droge ingrediënten: kikkererwtenmeel, Upgraded Protein Banaan-poeder, kokosmeel en bakpoeder.
2. Voeg de natte ingrediënten (plantaardige yoghurt, melk en ahornsiroop) toe aan het droge mengsel. Meng goed en laat het vervolgens 5 minuten rusten.
3. Verwarm wat kokosolie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Giet een eetlepel beslag per pannenkoek in de pan en verdeel het een beetje met de achterkant van de lepel. Bak de pannenkoek op middelhoog vuur goudbruin. Draai voorzichtig om met een siliconen spatel en bak de andere kant ook goudbruin.
4. Serveer warm met notenboter, bessen en kokos.