Nut Ginger Bars

Ingrediënten: (maakt 8 repen)

80 g rauwe amandelen
80 g rauwe cashewnoten
60 g rauwe walnoten
5 grote Medjool dadels (120g), ontpit
2 eetlepels gehakte gemberwortel (15-20 g)
1/2 tl gemalen kaneel
2-3 tl Green Juice-poeder
snufje zeezout
2 eetlepels cashewboter (of amandelboter)

Instructies:
1. Doe alle ingrediënten, behalve de cashewboter, in een kom van een keukenmachine. Mix tot alles goed gemengd is maar niet helemaal glad, zorg ervoor dat je wat stukjes noten achterlaat voor een lekkere crunch.
2. Voeg de cashewboter toe en meng tot een plakkerige crumble.
3. Bekleed een kleine brownievorm met bakpapier. Druk het mengsel stevig in de pan, zodat er een gelijkmatige laag ontstaat. Je kun de bodem van een glas of de achterkant van een eetlepel gebruiken hiervoor.
4. Zet ongeveer 1 uur in de vriezer voordat je het in repen snijdt. Je kunt de repen afzonderlijk in bakpapier wikkelen, zodat ze gemakkelijk te verpakken zijn als tussendoortje. Bewaar de repen in de koelkast (tot 5 dagen) of in de vriezer (tot 3 weken).