6 redenen waarom 100.000+ vrouwen overstappen op Green Juice voor constante energie en essentiële voedingsstoffen.

Je weet hoe belangrijk het is om genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen, maar tijd vinden kan lastig zijn.

Green Juice biedt daarom een makkelijke en gezonde manier om je energie een boost te geven, je darmgezondheid te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je elke dag de essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt. Dit is waarom duizenden vrouwen fan zijn van Green Juice:

1. De hele dag focus en energie, zonder crash

De hoge dosis van “energie vitamine” B12 in Green Juice activeert je natuurlijke energie en focus. Profiteer de hele dag van energie voor werk, deadlines en familie, zonder de crash die je van koffie krijgt.

2. Je dagelijkse voedingsstoffen in één keer

Green Juice bevat een groot deel van je dagelijkse vitamines en mineralen in één drankje, dankzij een biologische mix van 30 groenten, fruit en superfoods. Start je dag vol vertrouwen en gezondheid met een glas Green Juice op een nuchtere maag.

3. Ondersteun je darmgezondheid

Green Juice bevat 8-stammen probiotica die essentieel zijn voor een gezonde darmflora. Deze goede bacteriën hebben een positief effect op een opgeblazen gevoel, gasvorming, spijsverteringen en zelfs je slaap, huid en gewicht. Een glas Green Juice per dag biedt de voordelen van een volwaardig probiotica supplement!

4. Snel en makkelijk te maken

In slechts 60 seconden kun je Green Juice mengen met water, sap of een smoothie. Dit maakt het de perfecte oplossing voor drukke ochtenden en strakke schema’s. Geniet van een voedzame boost zonder de tijdrovende voorbereiding.

5. Alles-in-één mix

Green Juice vervangt multivitamines, darm supplementen en koffie met deze alles-in-één oplossing. 30 biologische ingrediënten die je verzekeren van consistente energie, een gezonde darmflora en je dagelijkse dosis voedingsstoffen. Allemaal voor maar €0.79 per dag.

6. Hoogwaardig en natuurlijk

Green Juice wordt door Superfoodies al sinds 2016 in Nederland aangeboden. De mix is geformuleerd met 100% biologische, gecertificeerde ingrediënten, vrij van gifstoffen en rijk aan voedingsstoffen. Geproduceerd in een eigen gecertificeerde faciliteit, en ondersteund door meer dan 30 wetenschappelijke studies.

Als je het tot #6 hebt gehaald, ben je duidelijk serieus bezig met een gezondere levensstijl...

Green Juice Starter Kit

Nathalie Kemna
Influencer en yogalerares

“Ik heb geen opgeblazen gevoel of buikpijn en voel mij fit en energiek! Nadat ik iedere ochtend mijn dag ben gestart met Green Juice merk ik dat ik lekkerder in mijn vel zit. Ik slaap ook beter. Ik raad absoluut Green Juice aan, niet alleen voor de resultaten, maar ook om je lichaam in balans te krijgen met de voedingsstoffen die het nodig heeft.”

€79.00
Tijdelijk met: