Ontdek hoe je in de komende 21 dagen:

Snel overtollig vet kunt verbranden op een 100% gezonde manier, zonder dat het er ooit weer aan komt

Met een 100% gezond voedingspatroon dat je darmflora en hormoonhuishouding in balans brengt (en je daarna met alle gemak kunt blijven doen).
Dit zijn de eerste 3 weken voor blijvend resultaat van de rest van je leven zodat je nooit weer opnieuw hoeft te beginnen.
Hoe vaak ben je opnieuw begonnen met afvallen?
Dat moet STOPPEN
Ik ga je laten zien hoe je blijvend resultaat ziet - dus voor de rest van je leven

Na meer dan 15 jaar succesvol mensen begeleiden met het lichaam te krijgen dat ze willen, heb ik dit ontdekt:

1. Er is een fysieke oorzaak waarom je niet kunt afvallen (of telkens weer aankomt)

2. Er is een mentale oorzaak waardoor je telkens weer aankomt / het niet volhoudt

Deze twee oorzaken hebben me 15 jaar gekost om te ontdekken, na begeleiding van letterlijk tienduizenden mensen.

Jesse van der Velde
Na twee #1 bestsellerboeken over voeding & gezondheid, 15.000 gezondheidsanalyses te hebben gedaan en duizenden mensen persoonlijk begeleidt, weet ik hoe je resultaat bereikt

Mijn naam is Jesse van der Velde. Ik ben auteur van de bestsellers “Voor Altijd Jong” (2012) en “Superfoodrecepten” (2013).

Ik ben vader van twee kinderen, al 14 jaar bij mijn vrouw Marjolijn (die dierenarts is) en volg al sinds mijn 18e mijn passie om mensen te helpen met hun gezondheid.

In 2006 begon ik als Personal Trainer, bijna 15 jaar geleden. Sinds die tijd heb ik letterlijk duizenden cliënten geholpen met afvallen. Dit programma, de Rapid Fatloss Challenge, is de samenvatting van mijn beste werk.

Laat me dit eerst eens aan je vragen:
"Hoevaak ben je al afgevallen en daarna weer aangekomen?"

Afvallen kan vloeiend en plezierig gaan, of met pijn en frustraties.

En de meer dan 10 jaar dat ik mensen begeleid, heb ik vooral dat laatste gezien.

We beginnen aan een nieuw dieet en we besluiten “dit keer ga ik het perfect doen”. Maar vroeg of laat gaat het niet snel genoeg.

Je baalt. En je bent het even zat om je er strak aan te houden.

Je zegt: “even weer normaal eten”. Maar vroeg of laat zitten de kilo’s er weer aan. En dat is ook niet wat je wilt.

Veel mensen zijn in een constante strijd tussen willen afvallen en “normaal” willen eten.

Maar wat als je “normaal” kunt eten en snel kunt afvallen (op een 100% gezonde manier)?

Natuurlijk kan je niet alles blijven eten wat je altijd hebt gegeten. Want dat is mede de oorzaak dat de kilo’s er aan kwamen (en je ze er niet af kreeg!).

En we gaan het ook niet zoeken in calorieën tellen. Want calorieën zeggen weliswaar wel iets, maar lang niet alles. En van calorieën tellen je enige afslank-strategie maken is een recept voor het jojo-effect!

Wat we NIET gaan doen:

We gaan dit doen op een manier waarop je, met je gezondheid voorop, maximaal snel overtollig vet zult verbranden. Op een duurzame manier. We vullen met dit programma veelvoorkomende tekorten juist aan, zodat je na het programma gezonder zult zijn dan voordat je er aan begon.

Wat als ik je een menuplan gaf dat heel gemakkelijk is om te volgen, waarbij je gezin kan mee-eten, dat niet teveel geld kost en je helpt (snel) gewicht te verliezen?

Want ik help je weer een “vet verbrander” te worden.
Succesverhalen van anderen (100% authentieke mensen en verhalen - Google hun namen maar!)
Arlette v.d. Ven
40 jaar lang acne gehad en last van een opgezwollen buik. Alles gedaan om van mijn acne af te komen, echt alles. Ik durfde niet meer zonder foundation uit huis te gaan. Nu is mijn huid weer egaal en pas durfde ik de stap te zetten om zonder foundation weg te gaan. Ook geen last van een opgezwollen buik meer, en ik ben eerder verzadigd. Geen vreetbuien meer! Ben ook nog eens 15 kilo afgevallen.
Niek Visser
Jesse, bedankt voor je goede adviezen. Ben inmiddels ruim 10 kilo afgevallen en sport met veel plezier en gemak 4x per week. Nadat ik echt wat ben gaan DOEN met je adviezen kwam ik er pas achter hoe wij mensen onszelf vergiftigen met zeer ongezond voedsel. Nee, doe mij voortaan maar een gezonde leefstijl, dat levert zoveel meer levensvreugde op.
Yvonne Vloedbeld-Irvine
Jesse, voordat ik begon met je programma had ik altijd last van mijn rug. Ik dacht dat ik aardig opliet met mijn eten maar zag de kilo's er maar aankomen. Ik ben al een aantal kilo's afgevallen, mooi! Het grootste verschil is dat ik straal. Ik ben fitter, helder van geest en di thad ik nooit verwacht. Ik ben echt een fan, ik geloof er 100% in en ik heb jou te danken Jesse, ontzettend bedankt.
Met dit 6 stappenplan maak je van je lichaam weer een vet verbrander. Zodat je de kilo’s snel verliest, en op een gezonde manier.
Dit is het Rapid Fatloss 6-stappen plan, uitgewerkt in het digitale Rapid Fatloss handboek (PDF).
Ter waarde van: €99,-
De Rapid Fatloss Challenge geeft je één garantie:
Doe dit - en zie resultaat. Zo nee? Geld terug. Simpel.

Dit programma is in de afgelopen 15 jaar door mij persoonlijk ontwikkeld, vanuit de 1 op 1 begeleiding die ik mijn Personal Training cliënten gaf.

Sinds we dit programma in 2009 online zijn gaan brengen, is dit letterlijk door meer dan 100.000 mensen gevolgd.

En het werkt.

Niet alleen is dit programma opgesteld vanuit 67 directe geimplementeerde wetenschappelijke studies en honderden indirecte geimplementeerde wetenschappelijke principes, het is ook gebasseerd op jarenlange praktijk ervaring met duizenden cliënten die je met succes voor gingen.

Volg deze 6 stappen, en zie resultaat. Dit is de 21-daagse Challenge waarmee je het lichaam zult bereiken dat je wilt.
Rapid Fatloss Challenge Stap #1
"Activeer motivatie".

Je bent nu gemotiveerd.

Maar hoe blijf je dat niet alleen 3 weken lang, maar vind je de “flow” om je lijf slank en strak te houden.

Ik help je nu “de knop om te zetten”, je “drive” te vinden, in de “flow” te komen en diepere bronnen van motivatie in jezelf te ontdekken – die voorkomen dat je ooit weer zult terugvallen.

Rapid Fatloss Challenge Stap #2
Word weer een "vet verbrander".

Sommige mensen verbranden sneller en gemakkelijker vet dan andere mensen. Andere mensen, komen al aan van een plak brood. Wij zorgen, dat jij die “vet verbrander” wordt, met ons specifieke voedingsplan. Wij geven je de voedingsadviezen, de recepten, tot de boodschappenlijstjes aan toe. Een voedingsplan dat je lichaam stimuleert overtollig vet te verbranden als bron van energie. Zodat niet alleen je buik strakker wordt, maar heel je lichaam. En daarmee ook je huid.

Dit “vet verbrander voedingsplan” is inbegrepen in het programma, en kan je voor jou op maat maken: kies de recepten die inspireren, gemakkelijk lijken te maken, passen in je gezinsleven, en die je lekker vindt. Jij kunt jouw weg voor jezelf hierin creëren.

We beloven:

Rapid Fatloss Challenge Stap #3
Je honger gevoelens onder controle te krijgen

Honger en “trek in zoet” zijn de grootste saboteurs van ieder afslankprogramma. En je kunt ze onder controle krijgen. Je kunt met de juiste voedingsmiddelen er voor zorgen dat je jouw trek in zoet volledig elimineert. Je geen honger hebt. Want dat maakt afslanken (door overtollig vet te verbranden) veel en veel gemakkelijker. Sterker nog: het is in onze ogen een vereiste voor succes. En daarom is het bij ons stap 3.

We beloven:

Je ontvangt een digitaal menuplan met recepten voor 21 dagen (PDF) - voor versneld gewichtsverlies door overtollig vet te verbranden (met een gezond voedingspatroon)

In dit menu plan:

Ter waarde van: €59,-
Rapid Fatloss Challenge Stap #4
"Vet verbranding workouts".

Wat je eet is de basis.

Je kunt deels vet verbranden door de juiste voeding uit ons voedingsplan te eten. Maar je zult ook moeten bewegen. En bij voorkeur doe je deze korte, intensieve workouts. Je kunt de video’s gewoon aanzetten op je laptop/Smart TV/iPad/tablet en meedoen met de workout. Aanzetten, en trainen.

Deze workouts activeren vet verbranding. Ze duren 20 – 30 minuten. En in iedere workout geef ik meerdere varianten per oefening, zodat je altijd mee kunt doen wanneer je lang niet hebt gesport.

En zodat je ook resultaat ziet, als je enigszins sportief bent.

We beloven:

Ter waarde van: €59,-
Rapid Fatloss Challenge Stap #5
Calorie restrictie.
Dit is NIET calorieën tellen, er is een wezenlijk verschil.

Je hoeft in deze Challenge op geen enkel moment calorieën te tellen.

Maar je kunt niet overdadig eten: want dan val je niet af. Logisch. We laten zien waarom dat wát je eet belangrijker is dan hoeveel je eet.

Maar ook hoeveel je eet, is in zekere zin belangrijk. Vooral als je snel resultaat wilt.

We beloven:

Rapid Fatloss Challenge Stap #6
Tekorten aanvullen.

Na het volgen van de Rapid Fatloss Challenge zul je gezonder zijn dan voordat je begon. Je wilt afvallen, maar “gezond van binnen” is stap 1. Wij geloven in het verbeteren van hormonaal balans, het in balans brengen van de darmflora en het verbeteren van de algehele gezondheid, als onderdeel van gewichtsverlies. Dat kan heel goed samen.

De meeste mensen bouwen door de jaren heen tekorten op aan vitamines, mineralen en goede vetten. Geen levensbedreigende tekorten, maar wel lagere voedingsstoffen niveau’s voor optimale gezondheid.

In dit programma vul je tekorten aan, breng je je hormoonhuishouding in beter balans. En mede als gevolg daarvan, zul je overtollig vet verbranden.

Wij beloven:

Werkt dit programma? Lees succesverhalen van anderen (2)
Eva Smeets
Ik voel me fit, fybromyalgie vrij, nooit meer vermoeid, geen schommelende bloedsuikerspiegel meer. Iedereen in mijn familie is op deze wijze gaan leven en we voelens ons allemaal de koning te rijk!
Fred Vermeeren
Mede dankzij jou maak ik echt ENORME sprongen voorwaarts met mijn gezondheid. Ik ben in 2 maand al 14 (!!!) kilo kwijt, heb totaal geen last meer van mijn gevoelige knie en voel me super energiek. Bedankt!
Anita Hoveling
Ik raak er niet over uitgepraat hoe goed ik me voel. 7 kilo lichter, een veel betere huid en zoveel meer energie! Ik voel me fantastisch! Alsof ik al weken op een roze wolk zit. Raar dat voeding zelfs je gemoedstoestand beïnvloed!!
Het Rapid Fatloss 6-stappen handboek t.w.v. €99,-
+ Workoutplan met workout video's (3x) t.w.v. €59,-
+ Volledig voedingsplan met recepten t.w.v. €59,-
(digitaal, je krijgt direct toegang na je aanmelding).
De Rapid Fatloss Challenge
Met dit programma maak je van je lichaam weer een vet verbrander. Zodat je de kilo’s snel verliest, en op een gezonde manier.
Totale waarde: €217,-
In het Rapid Fatloss programma ontdek je verder:
Werkt dit programma? Lees succesverhalen van anderen (3)
Corry van Hoof
Jesse's voedingsadviezen zijn geweldig. Voel me er goed bij en de kilo's zijn er af gevlogen. Dankjewel Jesse, van 75.9 naar 68 kilo dat is me nogal wat!
Petra de Wijs
Jouw heldere uitleg heeft mij alleen nog maar meer gestimuleerd en bewuster gemaakt. Ik moet eerlijk zeggen, ik word nu 51... maar voel me alleen maar fitter en energieker worden!
Liesbeth Aelbrecht
Minder gevoelige darmen, een minder opgeblazen gevoel en een plattere buik tot gevolg!
Ik heb tevens nog enkele bonus materialen voor je klaarstaan:
Motivatie en video coaching

Er staan 9 coaching video’s voor je klaar die je door het inhoudelijke deel van het programma heen coachen.

Wil je tijd besparen en de belangrijkste adviezen to-the-point horen?

Ben je niet zo’n lezer en kijk je liever video’s?

Heb je het gevoel dat je terug valt en weet je even niet hoe je de boel weer op de rit krijgt?

Daar zijn deze video’s voor.

Overzicht van de video’s:

(digitaal, je krijgt direct toegang na je aanmelding).

Ter waarde van: €59,-
Nu: Gratis
Recepten video's (4x)

In de 4 kookworkshops (online video’s) die je bij dit programma krijgt, laat ik zien hoe je super snel de meest gezonde gerechten kunt maken en leer ik je mijn “trucs” voor gezond eten, die ik zelf dagelijks toepas.

Ter waarde van: €29,-
Nu: Gratis
Boodschappenlijstjes

De volledige boodschappenlijstjes apart voor week 1, week 2 en week 3 staan voor je uitgewerkt.

Simpeler kunnen we het niet maken.

Ter waarde van: €19,-
Nu: Gratis
Strategisch vasten met tussenpozen plan

Inbegrepen: We leggen je uit hoe je het principe van “Intermittent Fasting” oftewel, vasten met tussenpozen, strategisch kunt toepassen om sneller resultaat te behalen.

De principes worden uitgelegd, en kan je toepassen voor de rest van je leven. Dit is tijdloze, wetenschappelijk onderbouwde informatie.

Ter waarde van: €19,-
Nu: Gratis
E-book 11 gezonde snackrecepten voor kinderen mee naar school

Heb je kids?

Ik ook. 2 stuks, van 2 jaar en 4 jaar.

En ik laat je zien hoe je ze gezonde dingen mee kunt geven naar school die ze heerlijk vinden.

Iedere dag een lege broodtrommel, en gezond gegeten.

Ter waarde van: €9,-
Nu: Gratis
E-book 12 gezonde lunchrecepten voor mee naar je werk

Drukke baan?

Geen probleem. Heb ik ook 🙂

En ik laat nooit m’n gezondheid ten koste gaan van een drukke agenda. Nooit.

Dit is hoe je gemakkelijk gezonde dingen kunt klaarmaken om mee te nemen naar je werk.

Ter waarde van: €9,-
Nu: Gratis
E-book de 30 gezondste recepten met 5 ingrediënten of minder

Super weinig tijd? Geen enkel probleem.

Deze recepten hebben maximaal 5 ingrediënten en zet je heel snel op tafel.

En zijn 100% Rapid-Fatloss-proof.

Ter waarde van: €15,-
Nu: Gratis
Succesverhalen van anderen (4)
Doreen de Haan
2.5 maand bezig en over 15 kilo kwijt. Voel me goed. Voel me evenwichtig omdat ik niet meer beinvloed wordt door de bekende schommelende suikerspiegel. Geen dieet meer maar een lifestyle verandering geeft me vertrouwen in de toekomst.
Mieke van Wijnen
Nadat ik anderhalf jaar geleden jou een brandbrief schreef, gaf je mij advies. Ik ben al 35kg afgevallen (25kg in een half jaar, en daarna 10kg). Ik heb meer energie en mijn leverfuncties zijn beter. Ben je eeuwig dankbaar dat je reageerde op mijn brandbrief en wat te doen. Thanks Jesse!
Patricia van Pruijssen
Heb nog nooit een dieet kunnen volgen, weinig zelfdiscipline. En toen ontdekte ik jou. Een jaar later alleen nog gezonde voeding en 13 kilo kwijt. Ik voel me beter en zie er beter uit. Jouw adviezen en voedingswijze zijn voor mij een succes. Bedankt!
TIJDELIJK:
De Complete Rapid Fatloss Challenge (digitaal)
96% GOEDKOPER dan normaal inclusief alle 7 bonussen, GRATIS
Normale prijs Rapid Fatloss Challenge: €217,-
96% KORTING
Prijs met korting: €7,-
Dit is wat je krijgt:
GRATIS inbegrepen:
Totaal ter waarde van: €376,-
Nu: €7,-

Je hebt een 21 dagen 100% niet-goed, geld-terug garantie.

Probeer dit programma gratis voor de komende 21 dagen.

Probeer dit programma gratis voor de komende 21 dagen.
Probeer dit programma gratis voor de komende 21 dagen.

Ben je niet tevreden over je resultaat? Dan krijg je 100% van je geld terug.

Wij weten dat dit programma werkt. En het zal ook voor jou werken.

Mocht er iets zijn dat je na je aankoop in de weg zit, waardoor je niet tevreden bent over je resultaat? Stuur ons binnen 21 dagen een email en je ontvangt al je geld terug.

Je loopt geen enkel risico in het volgen van dit programma. Je kunt alleen maar beter af zijn. Want ben je niet 100% tevreden, dan krijg je je geld terug.

Succesverhalen van anderen (5)
Doreen de Haan
6,8kg gewichtsverlies in 21 dagen
Op 2 januari 2016 ben ik begonnen met de Rapid Fatloss Methode, om op een gezonde manier af te vallen. Mijn resultaat in de eerste 21 dagen was 6,8 kilo gewichtsverlies en ondertussen (3 maanden later) ben ik totaal 14 kilo kwijt. Voorheen kon ik nooit lang zonder eten, ik werd dan heel beverig en traag. Nu vind ik het heerlijk om gezond te leven. Het geeft veel rust en ik val nog steeds af. Het programma is leerzaam, makkelijk en goed vol te houden en alle recepten zijn verrukkelijk van smaak! Jesse onderbouwd alles heel begrijpelijk, waardoor het makkelijker is om gemotiveerd te blijven.
Mieke van Wijnen
5kg in 4 weken afgevallen
Ik ben 4 weken geleden begonnen met Rapid Fatloss. Bedankt voor jouw motivatie. Dat sterkt mij. Ik ben nu meer dan 5 kilo kwijt. Het is goed te doen met af en toe een cheatmaaltijd tussendoor val ik nog steeds af. Afgelopen zaterdag had ik een eetclub. Ik heb 's avonds zelfs nog een wijntje gedronken en genoten van de maaltijd. En toch nog afgevallen. Hoe leuk! Ik ben supertrots en weet dat ik het kan. Dank je wel! Groetjes, Nicole
TIJDELIJK:
De Complete Rapid Fatloss Challenge (digitaal)
96% GOEDKOPER dan normaal inclusief alle 7 bonussen, GRATIS
Normale prijs Rapid Fatloss Challenge: €217,-
96% KORTING
Prijs met korting: €7,-
Dit is wat je krijgt:
GRATIS inbegrepen:
Totaal ter waarde van: €376,-
Nu: €7,-

Je hebt een 21 dagen 100% niet-goed, geld-terug garantie.

Probeer dit programma gratis voor de komende 21 dagen.

Copyright Jesse van der Velde - Rapid Fatloss is een programma van Bioprofile
Bioprofile | Kanaalweg 26, Landsmeer. KvK: 54552958