Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Supergreens.nl ten aanzien van deze website ('de website') op het volgende:

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper-) links, zijn eigendom van Supergreens.nl. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Supergreens.nl. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. 

Ondanks de constante zorg en aandacht die Supergreens.nl aan de samenstelling van de site besteedt, is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. 

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Supergreens.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. 

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. 

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Supergreens.nl, welke geen eigendom zijn van Supergreens.nl. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website. Supergreens.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites buiten het domein van Supergreens.nl. 

Supergreens.nl sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website. 

De informatie op deze website kan niet worden beschouwd als een vervanger van een consult door een arts of bevoegd behandelaar. Productinformatie op deze website is niet gecontroleerd of geverifieerd door toezichthoudende instanties. De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose, behandeling of genezing van een ziekte. Neem bij twijfel altijd contact op met uw behandelende arts of huisarts. 

Verbeteringen en suggesties

Supergreens.nl stelt het zeer op prijs indien u taalfouten of onjuistheden wilt melden.

Informatie, suggesties voor verbetering en ander materiaal en berichten die Supergreens.nl naar aanleiding van haar website ontvangt, worden beschouwd als zijnde niet-vertrouwelijk en als bedoelt om door Supergreens.nl vrij gebruikt te worden zonder dat daar verder nog enige nadere toestemming voor nodig is. 
Onze Belofte
Bij Superfoodies.nl scoren we gemiddeld een 8.8 over meer dan 5392 beoordelingen. Voor een reden. Wij houden van onze klanten. 97% van onze klanten beveelt ons aan.
Dit product is gegarandeerd minimaal 4 maanden houdbaar.  

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord:
Tel :+31(0)207009857

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00 

Email: info@superfood.nl
Superfoods B.V. Kanaalweg 26, 1121 DR Landsmeer +31(0)207009857
KvK: 54552958 BTW: NL.851348749.B01