Ik was skeptisch om deze techniek 1,5 jaar geleden OPNIEUW te proberen, in een periode dat ik niet goed in m’n vel zat. Ik voelde weerstand: ik zat in m’n hoofd, was gestresst, dacht dat ik geen tijd had - en zo kwam ik er uit

Ik herinnerde me wat de Oude Sjamaan me 7 jaar daarvoor had gezegd en dook in de Wetenschappelijke studies naar deze Techniek. Daarna ontdekte ik DIT en veranderde m’n leven definitief

Dit is mijn keiharde Belofte en 100% niet-goed, geld-terug garantie - Ik garandeer je resultaat

Mijn belofte is dit: Leer de techniek. Dit doe je in 4 video’s en duurt 28:33 minuut. Je hoeft alleen maar rechtop te kunnen zitten (geen ervaring met meditatie of yoga vereist en we gebruiken geen middelen).

Doe ‘m daarna 7 dagen lang, 9 minuten per dag. En het zal een enorme impact hebben op je leven.

Zo niet? Dan krijg je 100% van je geld terug. Je hebt een 30 dagen 100% niet-goed, geld-terug garantie.

Je krijgt na aankoop toegang tot een app waarin je gemakkelijk de video’s kunt volgen.

Tijdens de “Tijdloos camping-experience” in 2020 heb ik over 6 weken verspreid deze techniek aan honderden mensen geleerd, en iedereen kan dit.

Mijn grootste spijt was de periode dat ik 1,5 jaar geleden deze techniek NIET deed, maar toen ik over mijn gedachten van “ik heb geen tijd” heenstapte, en dit ging doen, veranderde m’n leven definitief.

95 Bulls B.V.
Kanaalweg 26, 1121DR Landsmeer
KVK: 82254753 - BTW: NL862396633B01