Toen ik 7 jaar geleden deze 9-minuten “Bliss” TECHNIEK leerde van een oude sjamaan (die je thuis zittend kunt doen, zonder middelen) ontdekte ik een nieuwe innerlijke staat van rust, helderheid en levensenergie - en veranderde mijn leven voorgoed

Deze Specifieke Variatie op een Eeuwenoude Ademhalingstechniek werkt als een “RESET-knop”: je komt in ontspanning, het maakt je hoofd leeg, brengt levensenergie terug en creëert in 9-minuten een staat van “BLISS” zonder meditatie, yoga of middelen

Wetenschap noemt dit de “ontspannings-schakelaar” en heeft nu bewezen dat deze Eeuwenoude Ademhalingstechniek uit India onze Stressniveau’s verlaagt, onze Hartfrequentie verbetert, meer Geluksgevoelens creëert en het Zelfhelende vermogen van het lichaam stimuleert - ontdek hieronder de studies

Laat me je vertellen over een Simpele 9-minuten Techniek, die je gewoon zittend thuis of op je werk kunt doen en je een complete RESET geeft van stress en gedachten in je hoofd.

Het brengt rust, verbinding en inzicht. Het brengt levensenergie terug in je lichaam. En het activeert het zelfhelende vermogen van het lichaam.

Wetenschappers noemen deze RESET-knop de “ontspannings-schakelaar” van het lichaam – zie hieronder.

Om deze techniek te kunnen doen, is geen enkele ervaring met Yoga of meditatie vereist.

Je hoeft alleen maar rechtop te kunnen zitten, en te kunnen ademen. That’s it.

En het duurt slechts 9 minuten.

Het is een specifieke variatie op een (geschatte) 7000 jaar oude Ademhalingstechniek uit India.

Met de basis van deze techniek (uit India) zet je volgens wetenschappers de “ontspannings-schakelaar” om, waardoor je lijf in ontspanning komt.

Hierdoor wordt (wetenschappelijk bewezen) stress vermindert, neemt je concentratie toe, veroudert je lijf trager, verbetert je hartfrequentie en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd.

De wetenschappelijke studies lichten we hieronder toe.

De specifieke variatie op deze ademhalingstechniek (die ik van de oude sjamaan leerde):

Toen ik dit 7 dagen lang, ‘s ochtends 9-minuten ging doen (en soms een halve sessie voordat ik ‘s middags naar huis ging) kreeg ik m’n energie terug, was m’n hoofd leeg, was ik meer ontspannen bij m’n gezin en kreeg ik nieuwe helderheid over wat ik wilde

Ik herontdekte deze “Bliss Techniek” jaren nadat ik ‘m in een stressvolle periode een tijd lang niet had gedaan.

Eind 2021 ging het niet zo goed met m’n bedrijf en ik voelde een constante druk op m’n schouders.

M’n gedachten kreeg ik niet goed tot rust.

Ik nam “het werk mee naar huis” en was thuis bij m’n gezin nog steeds gespannen. Ik had niet de aandacht voor m’n kinderen, die ze verdienden.

Ik verlangde er zo naar om alles gewoon even te vergeten en te ontspannen, maar ik wist niet hoe ik het moest doen.

Eerlijk gezegd, voelde het een klein beetje alsof in deze periode m’n leven aan me voorbij ging.

Wat ik daar bovenop nog extra lastig vond, was dat ik als ik aan het werk was, ik me ook niet volledig kon concentreren. M’n focus was ver te zoeken, en daardoor ook m’n productiviteit.

Totdat ik me herinnerde, dat ik weer mijn 9-minuten “Bliss Techniek” moest gaan doen.

Maar daar had ik absoluut geen zin in. Ik had er geen tijd voor en zat vast in de gedachte:

“Wat voor verschil kan een ademhalingstechniek nou maken”

Ik was skeptisch toen ik deze “Bliss Techniek” opnieuw ging proberen - totdat ik al na een paar minuten een dusdanig effect ervaarde, dat ik absoluut niet wilde stoppen

Het bijzondere was dat ik de techniek een tijd lang niet had gedaan (stress had het duidelijk van me overgenomen), terwijl ik ‘m jaren daarvoor wél had gedaan.

In 2020 stonden mijn vrouw en ik 6 weken lang met onze kinderen op camping-experience “Tijdloos” in Drenthe, waar ik iedere ochtend les gaf in deze specifieke “Bliss” ademhalingstechniek.

Die weken, was ‘s ochtends ademhalingssessies geven, echt mijn ding 🙂

Over de periode van 6 weken heb ik deze techniek aan honderden mensen geleerd.

Iedereen die ik dit leerde, had het binnen zo’n 20 minuten onder de knie.

Ik heb een 5 stappen video serie gemaakt, waarin ik de techniek heb opgebroken en stap voor stap aan je leer.

Iedereen kan dit.

Reacties die ik op Tijdloos o.a. van deelnemers kreeg:

Naast Giel Beelen (die ook op Tijdloos was om podcasts op te nemen voor zijn Kukuru show) waren er honderden mensen aan wie ik tijdens Tijdloos deze techniek heb geleerd.

En Giel vroeg me er ook naar, in de podcast die we toen opnamen op Tijdloos.

Ondanks dat ik ‘m in 2020 zoveel had gedaan, liet ik het gaan. “Had ik er geen tijd voor”, onderschatte ik het effect.

(je weet hoe dingen soms gaan in het leven….)

En toen het een jaar later, eind 2021, niet goed met m’n bedrijf ging, en ook niet met mij, besloot ik met enige weerstand deze specifieke ademhalingstechniek weer te gaan doen.

En dat veranderde alles.

“9 minuten lang deze specifieke Ademhalingstechniek doen bracht me in een diepe staat van “Bliss”. Een diep geluksgevoel. Een gevoel van eenheid. Een gevoel van diepe ontspanning, die ik maar zelden op deze manier ervaarde.”

Als ik er voor kon tekenen om me iedere dag zo te voelen, dan zou ik dat direct doen.

In slechts 9 minuten tijd:

En bovenal, ik kwam in een bijzonder gelukszalig gevoel terecht. Een gevoel van “Bliss”.

Eerlijk is eerlijk, dat lukte me niet bij iedere sessie die ik deed. Maar ik merkte dat hoe vaker ik het deed, hoe gemakkelijker het werd om in die “Bliss” terecht te komen.

Ik was zo onder de indruk van het effect dat ik voelde, dat ik begon te duiken in de wetenschappelijke studies naar deze techniek.

Naar deze specifieke variatie, die ik de “Bliss Breathing Techniek” noem, is nog geen studie gedaan. Dit was door de oude sjamaan aan mij geleerd.

Het is een specifieke toevoeging aan een eeuwenoude Pranayama ademhalingstechniek, die ik je ga leren.

Het is deze variatie, die de levensenergie terugbrengt, en het gevoel van “Bliss” creëert.

Er is echter wel studie gedaan naar de basis van deze ademhalingstechniek, één van de Pranayama ademhalingstechnieken uit India. En vooral is er veel studie gedaan naar de Pranayama ademhalingstechnieken in het algemeen.

De Bliss Breathing Techniek is een specifieke toevoeging aan één van de eeuwenoude Pranayama Ademhalingstechnieken uit India. Dit heeft wetenschap in de laatste jaren bewezen, over Pranayama ademhalingstechnieken
Het deactiveert het stress-systeem en maakt je hoofd leeg

Een onderzoek (2013) werd gedaan onder negentig studenten in de leeftijdscategorie van 18-25 jaar, actief in de gezondheidszorg.

Gedurende 12 weken en 3 keer per week beoefenden zij één van de Pranayama ademhalingstechnieken, in verschillende groepen.

Er werd een significante afname gevonden van het ervaren van stress.

Effect of fast and slow pranayama on perceived stress and cardiovascular parameters in young health-care students – PubMed (nih.gov)

Het vermindert stress en activeert het zelfhelende vermogen van het lichaam

In een systematic review en meta analyse (2016) zijn de resultaten van 25 studies waaraan in totaal 1339 patiënten deelnamen meegenomen.

Het effect van deze technieken is onderzocht bij volwassen patiënten met een mentale ziekte (insomnia, depressie, post-traumatische stress syndroom, schizofrenie, anxiety disorder).

De schrijvers geven aan dat er een groot en significant effect werd gezien in vermindering van stress.

Dankzij deze technieken, hoefden veel minder mensen behandeld te worden voor deze ziekten.

The Efficacy of Body-Oriented Yoga in Mental Disorders–A Systematic Review and Meta-Analysis – PubMed (nih.gov)

Vermindering van angst en depressie

Er wordt waargenomen dat pranayama impact heeft op het verminderen van angst, depressie en stress, en diverse biologische indicatoren van ziekte.

Biological markers for the effects of yoga as a complementary and alternative medicine – PubMed (nih.gov) 2019

Vermindering risico op cardiovasculaire ziekten

Het blijkt de communicatie tussen ademhaling, hartslag en bloeddruk te verbeteren en vermindert het risico op cardiovasculaire ziektes.

Biological markers for the effects of yoga as a complementary and alternative medicine – PubMed (nih.gov) 2019

Het vertraagt veroudering

In een studie werd waargenomen dat diverse markers van veroudering verbeterden. Pranayama stimuleert de afname van reactieve zuurstofdeeltjes en DNA oxidatie, die beide leiden tot DNA schade en daardoor veroudering.

Biological markers for the effects of yoga as a complementary and alternative medicine – PubMed (nih.gov) 2019

Verbetering longfunctie en algehele kwaliteit van leven

Een studie werd gedaan onder mensen met COPD. Het verbeterde de longfunctie, verminderde ontstekingen en verbeterde algehele kwaliteit van het leven.

Effect of Yoga Breathing (Pranayama) on Exercise Tolerance in Patients with Chronic Obstructive Pulmonary Disease: A Randomized, Controlled Trial – PubMed (nih.gov)

Verbetering immuunsysteem

Er werd gevonden dat pranayama in staat is om de immuunfunctie te verbeteren. Onderzochte patiënten hadden na 12 weken significant meer Natural Killer immuuncellen dan de controle groep

Exploring the Therapeutic Benefits of Pranayama (Yogic Breathing): A Systematic Review – PubMed (nih.gov)

Verbetering bloeddruk

Er werd gevonden dat zes weken pranayama de bloeddruk significant wist te verlagen, in tegenstelling tot de controle groep.

Exploring the Therapeutic Benefits of Pranayama (Yogic Breathing): A Systematic Review – PubMed (nih.gov)

Verbetering hartritme en longfunctie

Research naar Pranayama heeft laten zien dat de ademhalingstechniek de hartslag significant kan verlagen, de hartritme variabiliteit kan verbeteren (verhogen) en de longfunctie kan verbeteren bij het dagelijks 10-20 minuten uitoefenen gedurende 4 tot 6 weken. Zowel een verhoogde hartslag als een verlaagde hartritmevariabiliteit worden gelinkt aan ontstekingsmarkers bij gezonde en chronisch zieke mensen.

Bhramari Pranayama – A simple lifestyle intervention to reduce heart rate, enhance the lung function and immunity – PubMed (nih.gov)

Het verbetert concentratie

In een 2014 studie werd gevonden dat pranayama de hersenfuncties zoals geheugen, reactietijd en concentratie wist te verbeteren. De wetenschappers wezen dit toe aan het stress-verminderende effect van de techniek.

Effect of Fast and Slow Pranayama Practice on Cognitive Functions In Healthy Volunteers – PubMed (nih.gov)

Impact op slaap

Het regelmatig uitoefenen van Pranayama blijkt een positieve impact te hebben op de slaap

Bhramari Pranayama – A simple lifestyle intervention to reduce heart rate, enhance the lung function and immunity – PubMed (nih.gov)

Wetenschappers noemen deze Techniek de “Ontspannings-schakelaar” van het lichaam. Het activeert het zelfhelende vermogen van het lichaam.

Voor het lichaam is iedere vorm van stress, een activatie van het stress-systeem.

Het maakt niet uit of je zorgen aan je hoofd hebt, twijfels over jezelf, angstig bent, een deadline hebt, je er af en toe “klaar mee bent” (misschien wel omdat je even gek wordt van je kinderen, of zeurende mensen ;)), of gewoon gehaast bent.

Iedere vorm van spanning, activeert het stress-systeem. Het sympatische zenuwstelsel. Zie dit ook als je “overlevingssysteem”.

Wetenschap heeft bewezen dat deze ademhalingstechniek werkt als een “ontspannings-schakelaar”, zoals zij het noemen.

Ik noem het een “RESET-knop”, van je zenuwstelsel.

Je komt dankzij deze techniek weer in ontspanning. Het parasympatische zenuwstelsel wordt weer actief. Dit is de tak van het zenuwstelsel dat rust brengt, en ontspanning.

Het is in deze staat, dat het lichaam in een staat van zelfheling komt.
Het zelfgenezende vermogen van het lichaam kan alleen actief zijn in de parasympatische tak van het zenuwstelsel.

Ik ga je in 5 simpele stappen de Specifieke Variatie op deze Eeuwenoude Ademhalingstechniek leren - ik noem het de “Bliss Breathing Techniek”

Je hoeft geen ademcoach in te huren om deze techniek te leren.

Je hoeft er je huis niet voor uit.
Je hoeft alleen maar rechtop te kunnen zitten, en te ademen.

Iedereen kan dit.

Ik heb ‘m in 5 stappen voor je opgebroken.

In 28:33 minuut (zo lang duren de instructievideo’s van stap 1 t/m 4) heb je de techniek onder de knie.

In stap 5 doe je al de eerste Practice met mij samen.

Start nu - je hebt niets te verliezen
Je hebt een 100% niet-goed, geld-terug garantie.
Resultaat gegarandeerd. Anders je geld terug.

Je krijgt:

Totaal t.w.v. €258,-
Nu slechts: €7,-
Ik garandeer je resultaat

Keiharde 100% niet-goed, geld-terug garantie

Je hebt een 100% niet-goed, geld-terug garantie voor 30 dagen na aankoop. Maakt deze training geen impact op je leven? Dan krijg je 100% van je geld terug.

De afspraak is: volg de instructievideo’s en krijg de techniek onder de knie. Doe de Bliss Breathing techniek 7 dagen lang, 9 minuten per dag (gebruik de checklist om het aan te kruizen). Wanneer je niet ervaart dat dit een impact maakt op hoe je je voelt, of de kwaliteit van leven, dan krijg je 100% van je geld terug.

Veelgestelde vragen

De basis van deze techniek is één van de Pranayama ademhalingstechnieken. Eeuwenoude ademhalingstechnieken uit het oude India. Ze schatten dat deze technieken ruim 7000 jaar oud zijn, en zijn ontstaan in dezelfde tijd als Yoga en Meditatie.

De specifieke variatie is eigenlijk een toevoeging. De basis techniek is hetzelfde, maar er is een specifieke sjamanistische aanpassing die je helpt om:

  • Levensenergie te sturen
  • In een diepere staat van “Bliss” terecht te komen

Iedere sessie duurt 9 minuten. Je hoeft ‘m niet langer te doen. 9-minuten is genoeg om je systeem te “resetten” en je hoofd leeg te maken.

Je mag ‘m langer doen. Wanneer je ‘m langer doet, kan je soms een diepere staat van “Bliss” ervaren, en in een diepere heling, een dieper gevoel van “zijn” terechtkomen. Dit is iets wat je moet gaan ervaren.

Mijn ervaring met deze techniek, na deze 6 weken lang aan honderden mensen te hebben geleerd tijdens de “Tijdloos” camping-experience in 2020, is dat iedereen dit kan.

Iedereen kon de basis van deze techniek in zo’n 20 minuten onder de knie krijgen.

Ik heb de techniek voor je opgebroken in 5 video’s van zo’n 3 – 10 minuten.

Deze basis video’s duren totaal 28:33 minuut. Dat is genoeg, om de basis techniek onder de knie te krijgen.

Er staan ook nog “Advanced” sessies voor je klaar.

Advies is om deze ‘s ochtends vóór het ontbijt te doen (het is minder prettig met een volle maag).

Je kunt de techniek op ieder moment van de dag doen wanneer je gestresst bent, of behoefte hebt aan innerlijke stilte en rust.

Ik doe ‘m ook graag voordat ik ‘s middags naar huis ga, om het werk achter me te laten, en thuis volledig & positief aanwezig te zijn bij m’n gezin.

Iedereen die zijn of haar leven wil verdiepen.

De Bliss Breathing Techniek kan NIET worden gedaan indien:

  • Je zwanger bent en nog nooit eerder ademhalingstechnieken hebt geoefend
  • Een luchtweginfectie hebt, of een luchtweg probleem
  • Een hartaandoening hebt
  • Een rugaandoening hebt
  • Je onder behandeling bent van een arts en twijfelt of je dit kunt doen

Vraag in deze situatie eerst toestemming aan je huisarts.

De video’s waarin je de techniek leert zijn Engels gesproken. Er zijn extra begeleidende video’s, Nederlands gesproken. De emails die je ontvangt, zijn in het Nederlands.

Ik wilde dit programma maken voor mensen over de hele wereld. Dus het basisprogramma is Engels. De begeleidende informatie heb ik ook voor jou in het Nederlands gemaakt.

Ik ben geen “ademexpert” en claim dit ook niet te zijn. Ik heb deze techniek 7 jaar geleden geleerd en jarenlang gedaan. Ik heb ‘m aan een paar honderd mensen geleerd. Het heeft mijn leven verandert, deze techniek te kunnen. Ik heb de techniek opgebroken in 5 simpele stappen, en leer hem aan jou.

Ik herontdekte deze techniek nadat ik een periode lang dacht dat ik “er geen tijd voor had”. Het bracht me innerlijke rust. Het bracht m’n (levens)energie terug. Het bracht meer helderheid in m’n denken. En het herstelde een diepere verbinding met mezelf.

Je hebt een 100% niet-goed, geld-terug garantie voor 30 dagen na aankoop.

De afspraak is: volg de instructievideo’s en krijg de techniek onder de knie. Dat is week 1. Doe daarna de Bliss Breathing techniek 7 dagen lang, 9 minuten per dag. Gebruik de checklist om dagelijks aan te vinken zodra je het hebt gedaan (we vragen een foto van je aangevinkte checklist).

Wanneer jij niet voelt dat het van enige invloed is op je leven (jij mag dit zelf subjetief bepalen), nadat je dit voor twee weken hebt gedaan, dan mag je je geld terugvragen. We geven 100% van je aankoopbedrag van €67,- terug, zonder verdere vragen te stellen.

Bliss Breathing Techniek Programma overzicht

Het 5-stappen systeem om binnen 30 minuten gegarandeerd een “master” te worden in de Bliss Breathing Techniek (iedereen kan dit).

Je hebt maar 28 minuut 33 nodig (voor stap 1 t/m 4 om de techniek onder de knie te krijgen). In stap 5 doe je al je eerste Bliss Breathing. Ik leer je hoe.

Introductie
“Control your Breath, Control your Energy, Control your Life”
Duur: 13:19
Experiment: Doe deze 60 seconden adem TEST voordat je begint
“Rhythm of Breath = Rhythm of Life”
Na deze video heb je een eerste ademhalingstechniek reeds geleerd.
Duur video: 10:12
Stap 1: Buikademhaling - inademing (puraka)
“Immediate Inner Connection”
Hier leer de juiste houding en je adem via je buik te sturen (diafragmatische adem).
Duur video: 04:04
Stap 2: Uitblazen (rechaka)
“Exhalation using the Abdomen”
Hier leer je de techniek van uitademing, en hoe je de (uit)ademing aanstuurt, je buik gebruikt en in welk tempo dit gebeurt.
Duur video: 05:30
Stap 3: Vasthouden (kumbhaka)
“Hold (This way)”
In deze video leer je de fase van het vasthouden van je adem.
Duur video: 04:59
Stap 4: De eerste ademhalingssessie samen
“Full Guided Breathing Practice”
In deze video doen we de eerste gehele ademhalingssessie samen, begeleidt. Hier komen de losse onderdelen samen en wordt je begeleidt jouw tempo te vinden.
Duur video: 13:59
Problem solving
“Don’t do this”
In deze video bespreken we de veelvoorkomende fouten en problemen waar mensen (soms) tegenaan lopen. Zodat we het oplossen voordat jij er last van hebt.
Duur video: 05:29
Stap 5 - volledige Practice
“No talking - just follow the breath"
Dit is een volledige Bliss Breathing sessie (die maar 6:50 duurt). Geen praten, volg de adem.
Duur video: 06:50
Advanced Session 1
Posture & Energy flow - Guided
In deze video ga je leren hoe je energie kunt sturen in je lijf. Hoe je de staat van “Bliss” kunt bereiken. Het is een vorm van kunst (geen wetenschap), en je leert hoe je Meester wordt over het sturen van je innerlijke energie, verbinding met jezelf, eenheidsbesef, en verbinding met het Grotere Geheel. Je leert hoe intentie werkt, het verschil tussen intentie en controle.
Je leert de specifieke techniek waarmee je energie kunt sturen, tijdens deze ademhalingssessie.
Duur: 08:08
Advanced Session 2
Guided Energy Session
In deze sessie wordt je begeleidt in het uitvoeren van de “Advanced Technique”, de Bliss Breathing techniek. Voor het creëren van een staat van Bliss in je lijf.
Duur: 17:39
Advanced Session 3
“Full Advanced Practice - No talking”
We doen de volledige, Advanded Bliss Breathing Techniek samen, begeleidt. Zonder praten, alleen de sessie.
Duur: 12:59
Closing words
Final pieces of wisdom
Je ontdekt waarom je met deze techniek een enorme stap zet richting een grotere verandering in je leven, en hoe je dit voortzet.
Duur: 5:39
Start nu - je hebt niets te verliezen
Je hebt een 100% niet-goed, geld-terug garantie.
Resultaat gegarandeerd. Anders je geld terug.

Je krijgt:

Totaal t.w.v. €258,-
Nu slechts: €7,-
Ik garandeer je resultaat

Keiharde 100% niet-goed, geld-terug garantie

Je hebt een 100% niet-goed, geld-terug garantie voor 30 dagen na aankoop. Maakt deze training geen impact op je leven? Dan krijg je 100% van je geld terug.

De afspraak is: volg de instructievideo’s en krijg de techniek onder de knie. Doe de Bliss Breathing techniek 7 dagen lang, 9 minuten per dag (gebruik de checklist om het aan te kruizen). Wanneer je niet ervaart dat dit een impact maakt op hoe je je voelt, of de kwaliteit van leven, dan krijg je 100% van je geld terug.

95 Bulls B.V.
Kanaalweg 26, 1121DR Landsmeer
KVK: 82254753 - BTW: NL862396633B01