Ingrediënten: (2 porties)
200 g volkoren rijst of boekweitnoedels
240 ml kokosmelk
2 el biologische groene currypasta
klein handje verse koriander + meer om te serveren
1 el Green Juice-poeder
1 sjalot, gepeld en grof gesneden
stuk gember van 2 cm, geschild en grof gehakt
1 grote paksoi, grotere bladeren gehalveerd
Limoensap, naar smaak
2 tl sesamzaadjes (zwart, wit of een mengsel van beide)
Instructies:
1. Kook de noedels al dente, volgens de instructies op de verpakking. Als ze gaar zijn, afgieten en apart zetten.
2. Doe de kokosmelk, groene currypasta, koriander, Green Juice-poeder, sjalot en gember in een blender. Mix tot een gladde substantie.
3. Giet het mengsel in een pan en breng aan de kook. Kook 5 minuten, af en toe roeren.
4. Doe de paksoi in de pan en laat ongeveer 3 minuten koken in het groene currymengsel, of tot ze zacht zijn.
5. Voeg gekookte noedels toe en meng goed door de saus, ga door met koken totdat ze zijn opgewarmd.
6. Verdeel de noedels over twee kommen, serveer met vers limoensap, verse koriander en een snufje sesamzaadjes.