Ingrediënten: (6 muffins)
65 g boekweitmeel
40 g Upgraded Protein Vanille-poeder
25 g amandelmeel
1 tl wijnsteenbakpoeder
120 ml ongezoete amandelmelk
60 ml 100% natuurlijke appelmoes
1 el ahornsiroop
Handvol bosbessen (ongeveer 50 g) (+ optioneel meer voor topping)
Instructies:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een muffinvorm met papieren vormpjes (of gebruik siliconen muffinvormpjes/siliconenvorm).
2. Meng in een kom beide meelsoorten, Upgraded Protein Vanille-poeder en bakpoeder.
3. Voeg amandelmelk, appelmoes en ahornsiroop toe en roer tot alles gemengd is. Niet te lang mixen.
4. Spatel voorzichtig 50 g bosbessen door het beslag.
5. Verdeel het beslag over 6 muffinvormpjes, ongeveer 2 eetlepels beslag per muffin.
6. Versier eventueel elke muffin met 2-3 bosbessen.
7. Bak gedurende 24 minuten. Laat volledig afkoelen voordat je het uit de vorm haalt.