25 adviezen voor drastische verhoging van je productiviteit, energie, focus en mentale helderheid

cover-250

Download nu ons GRATIS e-book en ontdek:

  • Adviezen die direct - op ieder moment - je energie en focus vergoten.
  • De uitermate belangrijk vitamine verantwoordelijk voor het omzetten van koolhydraten, eiwitten en vetten in energie.
  • Hoeveel water je nou echt per dag moet drinken om jezelf topfit te voelen.
  • Het #1 product om in je koffie en thee te doen om je focus te vergoten voor de rest van de dag.

Uw gegevens zijn 100% veilig bij ons.

Wil je

  • Uitgeruster wakker worden.
  • Je stressniveau verlagen.
  • Meer energie, gedurende de hele dag.
  • Meer mentale focus en betere concentratie.
  • Makkelijker vet verbranden.
  • Een betere weerstand en minder vaak verkouden of moe zijn.

Wat andere zeggen over ons gratis e-book

5-stars

"Mijn dank is groot Jesse, en ben weer heel veel wijzer geworden, dan voordat ik jouw e-book gelezen had. Je bent GEWELDIG!"

- Els K.

5-stars

"Bedankt voor de goeie informatie, TOPPIE!"

- Gustaaf M.

5-stars

"Fijn om weer iets zinvols over gezondheid te lezen, dank je wel."

- Dorine J.

Over de auteur

jesse-foto-1

Jesse van der Velde

Jesse van der Velde is verjongingscoach en auteur van de #1 bestseller boeken Voor altijd jong (2012) en Superfoodrecepten (2013). Ruim 11 jaar geleden begon hij als personal trainer vanuit een enorme passie om mensen te helpen slanker te worden en een betere gezondheid te bereiken.

Zijn levensstijl gaat over: "Je beste lijf en beste gezondheid, ooit" en Jesse en zijn volgers luisteren niet naar het Voedingscentrum als het gaat over voeding. Ondertussen wordt zijn website Jessevandervelde.com maandelijks door 500.000 mensen gelezen en zijn nieuwsbrief wekelijks door 175.000 mensen. Jesses overtuiging is dat een mooie huid en een fit, slank lichaam voortkomen uit een gezond lichaam, en dat er voor iedereen een hoger gezondheidsniveau is weggelegd. 

Door middel van praktische adviezen over voeding, training en motivatie heeft hij al duizenden mensen geholpen dat te bereiken. 

Over Superfood.nl

Superfood.nl is in 2012 opgericht met de missie om de beste voeding die moeder aarde ons te bieden heeft, gemakkelijk en toegankelijk te maken. Wij verkopen schone voeding (vrij van kunstmatige suikers en smaakstoffen), onbewerkt, zonder toevoegingen, zonder genetisch gemanipuleerde ingrediënten en rechtstreeks uit de natuur.

Wij selecteren onze producten vanuit de filosofie of we het zelf willen eten, of aan onze kinderen zouden geven. En we hebben een hele, hele hoge standaard voor wat daar onder valt. Want we zien ons lichaam als onze tempel, en daar zorgen we iedere dag goed voor. Dat levert ons in ieder geval veel energie, een fit lijf, een mooie huid en naar onze beleving goede gezondheid op. Wij zijn er voor je, om jou daar ook bij te helpen.

Superfood.nl heeft meer dan 65.500+ orders verzonden en kreeg verdeeld over +5400 beoordelingen een 9.2 voor "afspraken nakomen" en een 8.7 gemiddeld. En daar zijn we trots op.

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord:

Tel :+31(0)204360230

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00 

Onze klanten geven ons gemiddeld een:

kiyoh-score