Doe dit als je ‘s ochtends moe wakker wordt

Word je de laatste tijd niet fit wakker? Kan je maar moeilijk opstaan? Heb je al tien keer op de snooze knop gedrukt voordat je ogen echt open gaan? Er zijn absoluut hulpmiddelen om energieker en fitter de dag te beginnen.

Bekijk hieronder de video:

Zeker in de winter is het niet altijd makkelijk om fris en fruitig je bed uit te springen. En misschien word je zelfs wel moe wakker. Dat is zeker niet de bedoeling en ook niet zoals het hoort. Het zet vaak de toon voor een dag die ook niet zo energiek is. Wat doe je om na het wakker worden toch snel energie te krijgen die de hele dag aanhoudt? (En nee, dat is geen kop koffie drinken). We geven je drie tips.

1. Koud afdouchen

Een of twee minuten koud afdouchen maakt je mind én body wakker, helder en alert. Het zorgt direct voor energie en dat heerlijke ALIVE gevoel. Het is bovendien goed voor je immuunsysteem. Het is misschien in het begin even wennen, dus bouw het rustig op. Maar zet je mind op scherp, adem diep tot in je buik en zet je over het ‘idee’ van kou heen. Je zult zien dat je je erna zo lekker voelt, dat je op een gegeven moment niet meer anders wilt.

2. Move your body, al is het maar een paar minuten

Doe vervolgens een aantal push-ups, kniebuigingen of kort een andere kracht oefening voor je hele lichaam. Dit zet je verbrandingsmotor aan, ofwel je metabolisme, na een nacht in rust te zijn geweest. Het brengt lichaamsprocessen op gang waardoor je je meteen lekkerder voelt. Ook je mind krijgt een boost. Het gevoel dat je de wereld aankunt, hoe fijn is dat. Ook leuk: je zult zien dat je na een aantal weken steeds sterker wordt en steeds wat meer of langer kunt.

3. Geef je lijf een boost met de juiste voedingsstoffen

Je lichaam heeft urenlang gevast tijdens de nacht, dus hydrateer het met een groot glas water. Voeg je daar meteen alle voedingsstoffen aan toe die je gedurende de dag nodig hebt, dan ben je de hele dag energieker en scherper. Niet met ups en downs, zoals van koffie, maar langdurige stabiele energie. Dat doe je met een schepje Green Juice van Superfoodies in je glas water. Green Juice is een hoge bron van vitamine B12 (de ‘energie vitamine’). Zo ben je scherp gedurende de dag, zonder dat je dat bakkie koffie nodig hebt. Green Juice bevat veel voedingsstoffen – dus je hebt geen multivitamine meer nodig (zoals kalium, ijzer, magnesium, calcium). Ook is het een volwaardig probiotica supplement voor een gezonde darmflora.

Zo zorg je dat jouw lichaam meteen in de ochtend al gevoed is. Veel mensen hebben namelijk een tekort aan voedingsstoffen, ondanks dat ze wel groente eten. De kwaliteit van onze bodem is niet meer wat ie ooit geweest is, dus zitten er ook minder vitamines en mineralen in onze voeding.

Andere voordelen van Green Juice van Superfoodies

  • Green Juice heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
  • Green Juice ondersteunt de afweer van het lichaam
  • Is een hoge bron van Vitamine C (+71% van je ADH Vitamine C in slechts twee theelepels)
  • Activeert de natuurlijke energie in het lichaam & helpt bij vermoeidheid/moeheid.
  • Hoge bron van andere vitamines en mineralen zoals Vitamine B12, zink, ijzer, calcium en magnesium.
  • Green Juice draagt bij aan een heldere geest
  • Green Juice is goed voor de gemoedstoestand

Zo begin jij niet alleen je dag op de meest energieke manier, je zult ook merken dat je steeds fitter wakker wordt, omdat je lichaam beter gevoed is met de juiste stoffen. Zodat het steeds optimaler kan functioneren.

Je kunt Green Juice bestellen via deze link. Je krijgt er nu het boek GROENER gratis bij, met 88 plantaardige recepten die zó lekker zijn, dat je vergeet dat ze gezond zijn. Voor het hele gezin. In no-time klaar.