Pas dit schoonheidsritueel dagelijks toe voor een mooie huid, sterk haar en nagels

Ben jij ook zo benieuwd wat Nathalie Kemna doet om haar huid, nagels en volle haarbos te verzorgen? Met een simpele stap -of eigenlijk een drankje- in haar dagelijkse schoonheidsritueel voedt zij haar huid van binnenuit én houdt ze haar haren en nagels sterk.

Hoe dat kan? In dit drankje zitten achttien natuurlijke beautyfoods die onze huid van binnenuit kunnen voeden, verjongen en verstevigen: de Luminous Beautyshake. Deze plantaardige (vegan) formule is gebaseerd op maar liefst 33 wetenschappelijke studies.

En dat is nog niet alles. Luminous Beautyshake is rijk aan vitamine C, zink en magnesium. Vitamine C is essentieel voor een goed werkend immuunsysteem en de aanmaak van collageen. Zink is daarbij één van de belangrijkste mineralen voor een sterke huid. Zo’n 6 procent van je gehele voorraad zink zit in de huid, waar het een belangrijke rol speelt bij iedere stap van de celdeling, groei, herstel en het onderhoud ervan. En wist je dat magnesium ontstekingsremmend werkt en bevorderlijk is bij de vernieuwing van huidcellen?

Bekijk deze video van Nathalie Kemna en ontdek haar:

  • dagelijkse schoonheidsritueel
  • favoriete beautydrankje (to-go)
  • tip om de huid te masseren (voor een goede bloedsomloop)

Ben je ook nog benieuwd naar lekkere ‘beautyfood’ recepten? Bekijk dan eens dit smakelijke ontbijtje of deze mealprep lunch.