Mini-cursus Darmgezondheid: Doe dit voor optimale darmflora en immuunsysteem

Je houdt van je gezondheid en vitaliteit en daarom eet je zo puur mogelijk en wat de natuur ons geeft. Toch? Wij bij Superfoodies doen dat ook, we zien voeding als ons medicijn. Zeker voor onze darmen, de plek waar gezondheid begint. In deze video vertellen we je er meer over.

Wat we tot ons nemen heeft direct invloed op hoe we ons voelen: energiek of juist niet. We kunnen zelf kiezen voor een zo optimaal mogelijke gezondheid. Veel klachten beginnen immers doordat we te lang niet goed in verbinding hebben gestaan met wat ons lichaam nodig heeft. Soms onderschatten we hoe belangrijk het is om onszelf te voeden met voedingsmiddelen die ons energie geven, zoals veel groente, fruit, zaden en noten bijvoorbeeld. In deze video willen we je daarnaast graag kennis laten maken met een heel mooi Superfoodies product: Glorious Gut.

In deze video ontdek je:

  • Dat gezondheid altijd begint met verbinding
  • Een recept voor een geweldige voedende smoothie (een van de favorieten van Jesse)
  • Wat je doet voor een optimale darmflora en immuunsysteem
  • Een mooi product van Superfoodies om je darmen te ondersteunen en helen
  • Het product waar Jesse het meest trots op is en hoe dat zo gekomen is
  • Dat alle gezondheid in de darmen begint en waarom dat zo is
  • Wat symptomen zijn waar je misschien niet direct aan dacht bij darmklachten

Als je de darmen gaat ondersteunen en zelfs helen, met de juiste voeding en eventueel producten, dan zal je merken dat je energie, weerstand en zelfs je humeur enorm gaat verbeteren.